Kinek szól?

Induló- és kisvállalkozásoknak, akik egyszerűsíteni szeretnék munkájukat és mindenkinek, aki még hatékonyabbá szeretne válni.

Miért a MomoCRM?

Mert lehetővé teszi, hogy egy helyen kezeld ügyfeleid, teendőid, árajánlataid és számlázásod. Telepítés nélkül, akár mobiltelefonról is.

ÜGYFÉL NYILVÁNTARTÁSA

Kezeld ügyfeleid és a hozzájuk tartozó adatokat, eseményeket egy helyen. Nyilvántartásod és a nyomonkövetés nem volt még ilyen egyszerű.

SZÁMLÁZÁSRA

Tedd hatékonyabbá, vagy automatizáld számlázásod a MomoCRM segítségével. Átlátható pénzügyek, és automatikus kintlevőség kezelés.

AUTOMATIZÁLÁSRA

Takaríts meg időt, növeld értékesítésed és tedd hatékonyabbá kommunikációd automata e-mailekkel, hírlevelekkel és teendőkkel.

FELADATKEZELÉSRE

Rögzítsd saját és munkatársaid teendőit a MomoCRM rendszerben és nem kell többé azt mondanotok: elfelejtettem.

DOKUMENTUM KEZELÉSRE

Tárold számláid, ajánlataid, szerződéseid és egyéb dokumentumaid a felhőben, hogy bármikor egy pillanat alatt megtalálhasd.

HONLAPODHOZ ÉS WEBÁRUHÁZADHOZ

Készíts űrlapokat és kösd össze honlapodat a MomoCRM rendszerrel. Webáruházad van? Használd az automatikus számlázó API-t.

HONLAP + CRM = HATÉKONY ÉRTÉKESÍTÉS

Növelje cége hatékonyságát!

A honlap és az online marketing segítséget nyújt az érdeklődők megszerzésében, de a MomoCRM az a rendszer ami kiszolgálja a teljes folyamatot a látogatástól a vásárlásig.

Hozza ki a legtöbbet látogatóiból!

Segítünk mérhetővé tenni üzleti céljait!
A jól felépített kommunikáció mellett,
a pontosan meghatározott és automatizált ügyfél folyamatok jelentik a növekedés kulcsát!

Értékesítés honlappal!

Használjon MomoCRM rendszert a honlapon történő feliratkozások, űrlapok kezelésére,
így az értékesítés folyamata automatizáltan elindul és mérhetővé válik a konverzió is.

A MomoCRM segítségével pénzt és időt takaríthatsz meg!

Mindez mennyibe kerül?

Csomagjaink havidíjas előfizetéssel érhetők el. Induló költség nélkül.
Áraink nettó árak és nincsenek rejtett költségek.

BASIC előfizetés

Teljeskörű CRM hozzáférés 1 felhasználó részére.

4.990 Ft / hónap

BUSINESS előfizetés

Teljeskörű CRM hozzáférés 10 felhasználó részére.

12.990 Ft / hónap

CORPORATE előfizetés

Teljeskörű CRM hozzáférés 20 felhasználó részére.

HINNYE Ft / hónap

A MomoCRM szoftver egy olyan megoldást kínál Önnek, amellyel egy helyen kezelheti cége értékesítését, ügyfélkapcsolatait, számlázását, teendőit, dokumentumait és marketing kampányait. Működését automatizálhatja és bevétel növekedést érhet el úgy, hogy közben időt takarít meg.

További információkért, kérjük látogassa meg weboldalunkat: http://momocrm.hu

Ingyenes próbaverzió

A Váci Fogászati Röntgen Labor a legmodernebb eszközökkel rendelkezik, de nem volt megoldva a honlapról bejövő érdeklődők és az új ügyfelek regisztrációja és nyilvántartása olyan rendszerben, ahol tárolásra kerülnek az ügyfél adatok és később automatikusan lehet majd figyelmeztetni és értesíteni őket arról, hogy ne feledkezzenek el vissza jönni hozzánk.

A MomoCRM számunkra teljesen megfizethető, a megspórolt idő és rendszerezett adatok nagyon sok megtakarítást jelentenek nekünk.

Szilágyi Lászlóné laborvezető
Váci Fogászati Röntgen Labor

Nagyon sok CRM rendszert használtam a karrierem során nagy cégeknél, és kisvállalkozásban egyaránt. Ritkán találni egy olyat, amely mindennek megfelel.  A MomoCRM-ben minden funkció megvan ami fontos, mégis nagyon egyszerű használni.  Minden beállítás és kategória egyértelmű, az igazi üzleti világra van szabva, és árban is tökéletes.
A mai világban el sem tudom képzelni, hogy valaki CRM rendszer nélkül vezeti az üzletét, a MomoCRM 10x-en vissza hozta az árát!

Budaházi Bori
Maximum Sales

A MomoCRM-mel egy helyen tudjuk kezelni az értékesítésünket, a teendőinket és a számlázásunkat. Mióta használjuk mindig pontosan tudom, hogy mi zajlik a cégemben. Soha nem gondoltam, hogy az e-mail sablonok és automatizmusok ennyi időt spórolnak majd nekünk. A Green Archive vezetőjeként pedig külön öröm számomra, hogy a MomoCRM összekapcsolható a mi rendszerünkkel, így nem csak a dokumentum kezelés lesz papírmentes, hanem a kapcsolódó munkafázisok is.

Hortobágyi Ágoston
Do-Q-Ment – Green Archive