A MomoCRM ezt mind tudja!

A MomoCRM szoftver egy olyan megoldást kínál, amellyel egy helyen kezelheted céged értékesítését, ügyfélkapcsolatait, számlázását, teendőit, dokumentumait és marketing kampányait. Működésed automatizálhatod és bevétel növekedést érhetsz el úgy, hogy közben időt takarítasz meg.

Próbáld ki a 15 napos próbaverziót!

Középpontban az ügyfél

Egy helyen kezelheted ügyfeleid és azokat, aki valaha érdeklődtek terméked vagy szolgáltatásod iránt. A teljes ügyféltörténet segítségével mindig naprakész lehetsz. Ha egy ügyfeled kapcsolatba lép veled, egy gombnyomással megtalálsz róla minden információt. Hívását úgy fogadathatod, mintha egész nap erre készültél volna, és ez rendkívüli profizmust sugározhat.

Testreszabható ügyfél és projekt adatlapok

A MomoCRM-et teljesen a vállalkozásod működéséhez igazíthatod. Beállíthatod, hogy a rendszer milyen adatokat tároljon az ügyfélről, illetve milyen adatokat rögzítsen az ajánlatkérés során. MomoCRM-mel kezelheted a teljes értékesítési folyamatot, bármilyen terméket vagy szolgáltatást értékesítesz.

Weboldalba illeszthető űrlapok

Űrlapokat hozhatsz létre, amelyeket könnyedén a weboldaladba illeszthetsz. Amikor egy érdeklődő kitölti az űrlapot kapcsolatfelvétel vagy ajánlatkérés céljából, az adatai automatikusan bekerülnek a MomoCRM-be.
Rendkívül sok időt takaríthatsz meg, hiszen nem kell manuálisan bevinni az adatokat. Egyetlen érdeklődőről sem fogsz elfeledkezni és folyamatosan épül az adatbázisod, amit értékes megrendelésekre válthatsz.

Teendők

Rögzítsd a saját és munkatársaid teendőit a MomoCRM-ben és nem kell többé azt mondanod: elfelejtettem. A rendszer emlékeztet mindenre, így a napi teendőid sokkal kisebb figyelmet igényelnek majd.

Teendők delegálása

Ügyfelekhez vagy projektekhez kapcsolódó teendőket delegálhatsz munkatársaidnak, majd könnyedén nyomon követheted, hogy a feladatot elvégezték-e. A rendszer könnyű átláthatóságot biztosít teendők tekintetében az egész cégén belül és pontos képet ad a kollégák teljesítményéről.

Automatikus teendők

Beállíthatod, hogy a MomoCRM automatikusan rendeljen teendőt hozzád, vagy munkatársaidnak egy adott ügyfélhez vagy projekthez. Ha ügyfeled kitölt egy űrlapot, lead egy rendelést vagy kifizeti a számláját automatikus teendő kerülhet az adatlapjára, így biztosan nem felejtesz el kapcsolatba lépni vele. A nap kezdetén elég megnyitnod a MomoCRM-et és elvégezni a listázott teendőket.

Iktatási rendszer

Magyarországi iktatási szabályok alapján kialakított iktatási rendszer, amellyel teljesen lefedheti vállalkozásod dokumentumkezelését. Megadhatod a dokumentum fizikai tárolási helyét és feltöltheted az elektronikus változatát is a MomoCRM-be.
Tárolt irataid kategóriákba rendezheted, címkékkel és kulcsszavakkal láthatod el. Ezek alapján egy pillanat alatt megtalálhatod a keresett dokumentumot, amikor szükséged van rá.
Amennyiben az iktatott dokumentum ügyfélhez kapcsolódik, egy kattintással beillesztheted az adatlapjára. Így egy helyen látod és kezelheted a dokumentumokat a teljes ügyféltörténettel.

Automatizálás

A MomoCRM automatizálási funkcióval egy bevételtermelő gépezetté teheted vállalkozásod. Kevesebb időbefektetéssel érhetsz el nagyobb jövedelmet, mert a MomoCRM végzi el helyetted a munkát.
Állítsd be, hogy a MomoCRM automatikusan lépjen kapcsolatba ügyfeleddel bizonyos idő elteltével az ajánlat kiadása után. Nem lesznek többé elfelejtett ajánlatok és növekedni fog a megrendelők aránya.

Értékesítés

A MomoCRM segítségével növelheted árbevételed amellett, hogy időt takarítasz meg. Professzionális kommunikációt alakíthatsz ki az ajánlatkérőkkel, amely növeli az értékesítési arányod. Alakíts ki folyamatokat, személyreszabott státuszokat, amiken egyszerűen végigviszi ügyfeleid az érdeklődéstől a teljesítésig. Minden státuszban pontosan tudni fogod a teendőket, így hatékonyabban konvertálhatod az érdeklődőket vevőkké.

E-mail sablonok

Rögzíts e-mail sablonokat a MomoCRM-ben, amelyeket egy gombnyomással kiküldhetsz ügyfeleidnek az értékesítés és a teljesítés során. A sablonokba változókat illeszthetsz, így azok teljesen személyre szólóan érkeznek meg a címzetthez.
Rengeteg időt takaríthatsz meg azzal, hogy nem kell egyedi e-maileket írnod, valamint sokkal hatékonyabb és egységesebb kommunikációt folytathatsz ügyfeleiddel.

Automatikus üzenetek

Beállíthatod, hogy a rendszer automatikus üzeneteket küldjön ügyfeleidnek, amikor bizonyos feltételek teljesülnek. Előre összeállított és meghatározott tartalmú és ütemű üzeneteket küldhetsz az érdeklődőknek és akár teljesen automatizálhatod értékesítési folyamatod.

Számlázás

Hatékonyan és gyorsan kezelheted számlázásod a MomoCRM beépített számlázó modulja segítségével. Automatizálhatod a számlázási folyamatot, automatikus fizetési emlékeztetőket küldhetsz, és valós idejű statisztikát kaphatsz vállalkozásod forgalmáról és raktárkészleted is menedzselheted.

Nem kell még egyszer rögzítened és tárolnod a vevők adatait a számlázáshoz, a MomoCRM számlázója egyszerűen kiemeli őket az ügyfél adatlapjából és automatikusan kitölti a számlát.

Előre beállíthatod a gyakran számlázandó tételeket, így azok egy kattintással a számlára kerülnek. Az először használt tételekkel automatikusan kiegészül a tétellista, így az magától bővül.
Régebbi számláid alapján egy gombnyomással készíthet újakat. A rendszer felhasználja az előzőleg kiszámlázott tételeket, kitölti a vevő adatait, frissíti a dátumokat és egy pillanat alatt elkészül az új számla.

A kiállított számlák automatikusan bekerülnek az ügyfelek adatlapjára, így egy helyen tudod nyomon követni a számlázást a teljes ügyféltörténettel együtt.

A MomoCRM automatikus statisztikát készít vállalkozásod forgalmáról és valós időben meg is mutatja neked. Így mindig naprakész lehetsz a beérkezett és várható bevételekkel valamint a fennálló tartozásokkal kapcsolatban.

Célzott hírlevél küldés

Leszűrhetsz bármely olyan adatra, amelyet a rendszeredben tároltál a megrendelőidről és pontos célcsoportokat alakíthatsz ki. Ezután a csoportokra szabott automatikus üzenetekkel, hírlevelekkel támogathatod értékesítésed és teheted professzionálisabbá kommunikációdat.

A MomoCRM egy cégedre szabott költséghatékony megoldás!

ÜGYFÉL NYILVÁNTARTÁS

Kezeld ügyfeleid és a hozzájuk tartozó adatokat, eseményeket egy helyen. Nyilvántartásod és a nyomonkövetés nem volt még ilyen egyszerű.

FELADATKEZELÉS

Rögzítsd saját és munkatársaid teendőit a MomoCRM rendszerben és nem kell többé azt mondanotok: elfelejtettem.

SZÁMLÁZÁS

Tedd hatékonyabbá, vagy automatizáld számlázásod a MomoCRM segítségével. Átlátható pénzügyek és automatikus kintlévőség kezelés.

DOKUMENTUM KEZELÉS

Tárold számláid, ajánlataid, szerződéseid és egyéb dokumentumaid a felhőben, hogy bármikor egy pillanat alatt megtalálhasd.

AUTOMATIZÁLÁS

Takaríts meg időt, növeld értékesítésed és tedd hatékonyabbá kommunikációd automata e-mailekkel, hírlevelekkel és teendőkkel.

WEBOLDAL INTEGRÁCIÓ

Készíts űrlapokat és kösd össze honlapodat a MomoCRM rendszerrel. Webáruházad van? Használd az automatikus számlázó API-t.

A MomoCRM már több száz vállalkozás hatékonyságát növelte.
Ne maradj le, regisztrálj ingyenes próbaverziónkra még ma!

Próbáld ki a 15 napos próbaverziót!

“A MomoCRM számunkra teljesen megfizethető, a megspórolt idő és rendszerezett adatok nagyon sok megtakarítást jelentenek nekünk.”

“Nagyon sok CRM rendszert használtam a karrierem során nagy cégeknél, és kisvállalkozásban egyaránt. Ritkán találni egy olyat, amely mindennek megfelel. A MomoCRM-ben minden funkció megvan ami fontos, mégis nagyon egyszerű használni. Minden beállítás és kategória egyértelmű, az igazi üzleti világra van szabva, és árban is tökéletes.”

“A mai világban el sem tudom képzelni, hogy valaki CRM rendszer nélkül vezeti az üzletét, a MomoCRM 10x-en vissza hozta az árát!”

“A MomoCRM-mel egy helyen tudjuk kezelni az értékesítésünket, a teendőinket és a számlázásunkat. Mióta használjuk mindig pontosan tudom, hogy mi zajlik a cégemben. Soha nem gondoltam, hogy az e-mail sablonok és automatizmusok ennyi időt spórolnak majd nekünk.”